Miš maš sa pečenim paprikama

23/06/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovDžedaj1571
"Brzo, lako i ukusno - a uz to i dijetalno "
Priprema40 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno85 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 568
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • paradajz - 400 g (može biti i iz konzerve)
  • paprike - 500 g
  • crni luk - 150 g
  • jaja - 4 komada
  • ulje - 5 kašika
  • so - po ukusu
  • šećer - 1 kašičica
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite paradajz i nasecite ga na kockice. Ispecite papriku, oljuštite je, očistite od semena i nasecite.

Luk isecite na polumesece.

U šerpi ugrejte ulje, dodajte luk i upržite ga 3-4 minuta. Nakon toga dodajte paprike, promešajte i upržite.

Dodajte paradajz, šećer, so i ostavite da se krčka dok tečnost ne ispari.

U posudi umutite jaja i dodajte u smesu sa paradajzom. Kada su jaja gotova, miš maš je gotov.

Prijatno!slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar