Pržena orada

10/08/2017
"Hrskava i ukusna orada, brzo pripremljena u tiganju!"
Priprema25 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno40 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano7 768
  • Pregledi tokom meseca91
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting5 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite oradu, ostavite glavu i rep. Natrljajte ih spolja solju i biberom i polijte unutra sa malo limunovog soka.

Kad odstoje 10 minuta, napunite unutrašnjost sa 2 kriške limuna, 2-3 čena belog luka i nekoliko grančica peršuna i iglica ruzmarina. Učrstite čačkalicom za zube.

Ugrejte dubog tiganj sa uljem za prženje. Uvaljajte orade u brašno i prezle i stavite da se prže. Uz pomoć čačkalica ih uhvatite i okrenite da se isprže sa druge strane.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar