Kisela bamija

16/08/2017
"Zaboravite na kisele krastavčiće! Domaća rakija ima novu ljubav i to je kisela bamija!"
Priprema25 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 782
  • Pregledi tokom meseca55
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • bamija - 3 kg
  • peršun - 2 struka
  • luk - 3 - 4 komada
  • sirće . 300 ml, jabukovo
  • šećer . 1 kašičica
  • so - 1 supena kašika
  • mirođija - 1 struk
  • gorušica - 1 prstohvat
* merne jedinice

Način pripreme

Izaberite mekanu i mladu bamiju, operite je i blanširajte, dok malo ne promeni boju.

Na dno 1 velike tegle stavite sve začine i preko njih poređajte bamiju.

Sipajte vodu do grla tegle, zatvorite je i sterilizujte 5-6 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar