Pačija srca na seoski način sa vinom i lukom

10/09/2017
"Tražimo savršeno meze za vino i za pivo i mislimo da smo ga otkrili Probajte ova pačija srca na seoski način sa vinom i glasajte... stomakom "
Priprema25 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno55 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano235
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pačija srca - 500 g
  • luk - 2 glavice
  • crno vino - 1 šolja
  • sok od paradajza - 250 ml
  • pileći bujon - 1 komad
  • aleva paprika
  • beli biber
  • čubar
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Prvo isecite svako srce po sredini i očistite ako ima krvi, lepo operite u nekoliko voda, isecite na sitne komade.

Luk isecite na komade srednje veličine, sipajte ulje u dubok tiganj ili šerpu, dodajte i srca.

Dinstajte lagano i sipajte vino, promešajte i ostavite na nekoliko minuta, nakon toga dodajte i sok od paradajza.

Ostavite da se krčka na tihoj vatri, kad sok ispari sipajte i luk, začinite belim biberom, čubrom i bujonom. Mšeajte i posmatrajte, kad ostane na masti možete servirati.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar