Šaran punjen pirinčem i suvim grožđem

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
26/09/2017
"Tražimo najukusnikeg šarana za Sv. Nikolu. Šaljite sve predloge dok su još topli na adresu redakcije "
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano156
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Šaran očistite i neka odstoji malo. U međuvremenu propržite luk i pirinač, pa im dodajte suvo grožđe i vino. Posolite i dodajte biber.

Smesu prodinstajte nekoliko minuta i njome napunite šarana. Kada ga stavite u tepsiju, prelijte ga paradajz pireom, koje ste razmutili u malo vode.

Pibu pecite na umerenoj tepmeraturi.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar