Prženi plavi patlidžan

Toni AleksovToni AleksovPočetnik
29/09/2017
"Od nas ideja, a vama ostaje težak zadatak da rešite čime ćete ukrasiti jelo, kako bi vam bilo ukusnije "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 937
  • Pregledi tokom meseca145
  • Pregledi tokom sedmice16
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • patlidžan - 1 kg
  • ulje - za prženje
  • so - po ukusu
  • peršun - za ukras
* merne jedinice

Način pripreme

Patlidžan (odaberite onaj sa svetlijom korom) nasecite na dugačke trake. Posolite ga.

U tiganju ugrejte ulje i pržite patlidžan sa obe strane do lepe boje. Izvadite i ocedite patlidžan, pa ga poređajte u tanjir i ukrasite peršunom.

Ukusan je uz paradajz sos, ali i uz mlečni sos sa belim lukom. Pitanje ukusa i navika.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar