Pečurke sa bulgurom

29/09/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovDžedaj1733
"Nešto ukusno za dušu "
Priprema10 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno45 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano484
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Bulgur skuvajte u slanoj vodi i nakon toga ga ocedite i operite hladnom hodom.

Pečurke očistite i naseckajte na sitno. Propržite ih u ulju i maslacu.

Kada su pečurke gotove, dodajte narendanu šargarepu, na sitno naseckani peršun i beli luk i dodajte začine ih po ukusu.

Dinstajte još minut- dva i dodajte bulgur, promešajte i ponovo dinstajte oko 2-3 minuta, a zatim skinite sa vatre. Poslužite kao toplo ili hladno predjelo.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar