Pečurke sa bulgurom

Toni AleksovToni AleksovPočetnik
29/09/2017
"Nešto ukusno za dušu "
Priprema10 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno45 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano513
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Bulgur skuvajte u slanoj vodi i nakon toga ga ocedite i operite hladnom hodom.

Pečurke očistite i naseckajte na sitno. Propržite ih u ulju i maslacu.

Kada su pečurke gotove, dodajte narendanu šargarepu, na sitno naseckani peršun i beli luk i dodajte začine ih po ukusu.

Dinstajte još minut- dva i dodajte bulgur, promešajte i ponovo dinstajte oko 2-3 minuta, a zatim skinite sa vatre. Poslužite kao toplo ili hladno predjelo.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar