Patlidžan sa piletinom, paradajzom i kačkavaljem

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
96
599
06/11/2017
"Patlidžan romantika za dvoje!"
Priprema40 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano192
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite patlidžan na kriške po dužini. Pospite solju i ostavite 30 minuta, da puste gorčinu.

Isecite meso na duge parčiće. Stavite ih u posudu, dodajte soja sos i začine. Promešajte dobro i ostavite 30 minuta u frižider da se dobro začini.

Operite patlidžan i osušite ga. Poređajte parčiće u posudu za pečenje postavljenu papirom za pečenje. Namažite ih blago uljem/maslinovim uljem i zapecite na 200 stepeni oko 10-15 minuta.

Izvadite i odozgo poređajte parčiće pilećeg filea. Vratite nazad na još desetak minuta. Na kraju poređajte paradajz isečen na kolutove, parčiće kačkavalja i vratite ponovo na još desetak minuta.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar