Dinstana teletina sa kafom i pavlakom, pokrivena kačkavaljem

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
12/11/2017
"Da se kladimo da niste probali do sad ovakvu teletinu!"
Priprema10 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno130 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano252
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U tiganju zagrevamo maslinovo ulje i pržimo meso koje smo prethodno isekli na porcije.

Stavljamo ih u posudu i prelivamo smesom od kafe, pavlake, začina i ostatka maslinovog ulja od prženja.

Stavljamo u rernu i pečemo, na početku na jačoj vatri, a nakon toga smanjujemo rernu.

Nakon što je skoro gotovo, vadimo i odozgo posipamo naredanim kačkavaljem.

Stavljamo ponovo u rernu i držimo unutra dok se ne istopi kačkavalj.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar