Začinjavanje pačije čorbe

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
15/12/2017
"Ako i vi volite pačiju ćorbu, želećete da znate kako se pravi i začinjavanje, da bi bila još ukusniija "
Priprema3 min.
Ukupno3 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano72
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umutite žumanca sa kiselim mlekom i brašnom.

Pažljivo podesite temperaturu pomoću bujona od pačije čorbe i vratite sve nazad u šerpu sa čorbom.

Začinite solju, biberom i alevom paprikom.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar