Piletina sa topljenim sirom, pavlakom i kačkavaljem

18/12/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj6084
"U ukusnom jelu kalorije se računaju po pola, zato jedite do mile volje piletinu sa toplenim sirom, pavlakom i kačkavaljem "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 072
  • Pregledi tokom meseca47
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite pileći file, slaninu i kisele krastavčiće na trake, ali odvojeno. Isecite luk na polumesece, a toljeni sir - na male kocke.

Istopite maslac i zapržite u njemu isečen pileći file, dok ne ispari sos.

Dodajte isečen luk i pržite dok ne omekša, dodajte isečenu slaninu i nakon kratkog prženja dodajte isečene kisele krastavčiće.

Sipajte pavlaku i dodajte isečen topljeni sir, ostavite jelo da se krčka na slaboj vatri. Nakon što se zgusne, sipajte vino i dodajte biber po ukusu, posolite po ukusu.

Ostavite na kratko da provri, podelite na porcije i narendajte kačkavalj na svaku porciju da se istopi.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar