Dinstana pačija srca u maslacu i belom vinu

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
28/12/2017
"Dok se pačija srdašca dinstaju, belo vino će se ohladiti! Ostaje samo da uživate u njima "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano192
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • pačija srca - 300 g
  • maslac - 100 g
  • belo vino - 1/2 šolje
  • soja sos - svetli
  • so
  • biber
  • limun
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite srca u isecite ih po sredini, Prelijte ih hladnom vodom i ostavite da se ocede od krvi.

Isplaknite srca čistom vodom i marinirajte ih vinom i soja sosom. Ostavite ih oko 30 minuta, da upiju marinadu. Ocedite ih.

Istopite maslac u odgovarajućoj posudi na ringli i dodajte srca. Pospite ponovo soja sosom, Izdinstajte ih dok ne omekšaju, dok mešate da ne zagore.

Gotova srca začinite solju i biberom. Garnirajte s limunom.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar