Čorbast pasulj na seoski način

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
29/12/2017
"Ukusna ideja za večeru - topla pasulj čorba na seoski način - nek vam je slatko!"
Priprema20 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno110 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano930
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Natopimo pasulj dan unapred u hladnoj vodi i sledećeg dana ga spremamo. Stavimo ga da se kuva.

Nakon toga isečemo paprike, luk i paradajz. Kada je pasulj skoro gotov sipamo povrće u šerpu. Sipamo ulje i posolimo.

Nakon što se povrće skuva dodajemo čubar i biber. Kuvamo dok ne bude gotovo.

Isečemo na sitno peršun i nanu. Dodajemo ih nakon što sklonimo pasulj sa ringle.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar