Paradajz punjen pečurkama i spanaćem

11/01/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Blagi ukus i aroma, koji mazi sva čula - uživajte "
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano192
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom desmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • paradajz - 6 komada, srednji
  • pečurke - 3 komada, srednje
  • spanać - 2 kašike, zamrznut
  • luk - 1/2 manje glavice
  • beli luk - 2 čena
  • sir - 100 g
  • so
  • biber
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite vrh svakog paradajza i kašikom uklonite unutrašnjost. Poređajte paradajz u tepsiju sa papriom za pečenje.

Za nadev uzmite jednu kašiku ulja i prodinstajte svo povrće, koje ste prethodno sitno iseckali.

Zagrejte rernu na 200 stepeni i punite svaki paradajz nadevom i preko stavite poklopac koji ste isekli.

Pecite oko 20 minuta i pre nego što izvadite, stavite komadić sira ispod svakog poklopca.

Pecite još malo.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti