Pasulj sa kobasicom

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
49
11
326
17/01/2018
"Svaki muškarac koji poštuje sebe će pre izabrati pasulj nego kinou"
Priprema20 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno110 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano637
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • pasulj - 2 šoljice zrelog pasulja
  • kobasica - 2 komada
  • luk - 1 glavica
  • šargarepa - 1 komad
  • nana - 1 kašičica
  • čubar - 1 kašičica
  • aleva paprika - 1 kašika
  • peršun - nekoliko struka
  • ulje - 3 - 4 kašike
  • so - po želji
* merne jedinice

Način pripreme

Pasulj dobro skuvajte, a vodu mu promenite nakon što dvaput proključa.

Neka se kuva oko sat vremena na umerenoj vatri. Povrće sitno iseckajte i zajedno sa začinima i uljem ih stavite u pasulj.

Neka se jelo kuva još 40 minuta, pa zatim kobasicu isecite na krupne komade i dodajte jelu.

Neka sve vri još 10 minuta, dok kobasica ne omekša i onda je jelo gotovo!

Pasulj poslužite sa sitno iseckanim svežim peršunom. Dodajte jednu ljutu papriku, da bude još bolji.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar