Način pripreme
Isecite tri vrste mesa na tanke kriške širine oko jedan santimetar-dva. Pečurke i beli luk tanko isecie, šargarepu na debele trakice, tikvice podelite na tri dela i oljuštite uz pomoć ljuštilice za krompir, paprike isecite koso na krupne komade, a od luka napravite polumesec.
Stavite ulje u duboki vok tiganj na ugrejanu ringlu. Stavite prvo piletinu da se zaprži, promešajte i kuvajte na jakoj vatri nekoliko minuta. Izvadite na ubrus. Stavite svinjetnu na isti način i propržite je, izvadite i stavite teletinu. Meso se priprema veoma brzo, važno je da isečete na tanke komade, relativno jednake veličine.
Izvadite mast iz prženog mesa i sipajte ulje za povrće, ugrejte i stavite luk i beli luk, promešajte, pržite dok ne omekša i stavite šargarepu, tikvice, pečurke i paprike. Mešajte neprestano i kuvajte dok ne omekša svo povrće, šargarepa i paprika mogu fa ostanu hrskave.
U posudi pomešajte soja sos, skrob, šećer i sirće, promešajte i dodajte ovu smesu u tiganj.
Promešajte, kuvajte minut-dva dok se sos ne zgusne i skinite sa vatre.