Način pripreme
Očistite luk i isecite ga na polumesec. Stavite tiganj na vatru, sipajte maslinovo ulje i ugrejte. Stavite luk i pržite, periodično mešajte. Kad dobije zlatnu boju, sipajte balsamiko, ostavite da ispari, dodajte med, so, biber i majčinu dušicu.
Promešajte i kuvajte nekoliko minuta. Skinite sa vatre i ostavite da se ohladi. Razvucite lisnato testo i isecite ga na kvadrate večičine ivica oko 10 cm.
U pleh, u kome ćete peći, stavite papir za pečenje, poređajte kvadrate u njega na malom rastojanju između. Uzmite viljušku i napravite nekoliko rupica u sredini kvadrata, prilikom pečenja to će pomoći da se podignu samo ivice i oblikovaće se malo udubljenje.
Ugrejte rernu na 200 stepeni. Stavite po kašičivu luka u sredinu i stavite malo buđavog sira preko svakog. Umutite žumance i namažite ivce kvadrata.
Stavite pleh u rernu i pecite dok ne dobiju zlatnu boju, oko 15 minuta, u zavisnosti od rerne. Pre serviranja ih stavite na metalnu rešetku da se ohlade.