Šnicle od pilećeg karabataka bez kostiju

27/02/2018
"Sočne, sočne, najsočnije šnicle za naše najbolje prijatelje "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano581
  • Pregledi tokom meseca30
  • Pregledi tokom desmice9
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • pileće meso - 4 komada, karabatak
  • soja sos - 3 - 4 supene kašike
  • so - prstohvat
  • biber
  • maslinovo ulje - 1 - 2 supene kašike
  • bujon - 1 pileći
  • kečap - 2 supene kašike
* merne jedinice

Način pripreme

U posudi sa poklopcem pomešajte sve začine i ostavite sa strane.

Operite karabatake, odvojite ih od kostiju i dodajte u marinadu. Dobro promešajte i poklopite.

Ostavite u frižideru 24 sata.

Ugrejte gril tiganj i stavite malo maslinovog ulja. Poređajte batake i pecite ravnomerno sa obe strane.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar