Čizkejk sa crnom ribizlom

Катарина Кнежевић
Катарина Кнежевић
Početnik
16/03/2018
"Utonite u ukus ovog čizkejka sa crnom ribizlom i zaboravite na svet oko vas "
Priprema35 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno85 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano257
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pomešamo izmrvljeni keks sa rastopljenim maslacem. Rasporedimo smesu na dno kalupa i ostavimo na hladno mesto.

Rastopimo 3/4 čokolade. U umućeni sir dodajemo sitan sir, šećer, vanilu, jaje čokoladu i umućenu pavlaku.

Mešamo smesu dok ne dobijemo mekan krem. Poređamo polovinu crne ribizle na koru, pokrivamo kremom i pečemo 50 minuta na 160 stepeni.

Ukrašavamo hladan čizkejk sa preostalim crnim ribizlama i rendanom čokoladom, i ostavljamo u frižideru na nekoliko sati.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar