Punjeni svinjski file

23/03/2018
"Gledamo ove punjene filee i iskreno žalimo što nemamo bar dva stomaka, da ih napunimo njima "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 668
  • Pregledi tokom meseca31
  • Pregledi tokom sedmice42
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Svinjkski file možete oblikovati na dva načina - jedan deo možete iseći na debele komade, napravite prorez, i napunite gotovim nadevom.

Drugi način - isecite file na veliku šniclu i unutra izlupajte, posolite i začinite sa malo bibera. Napravite nadev, propržite luk sa pečurkama, malo kasnije dodajte paprike, krastavcezi kukuruz.

Kad se proprži dodajte začine po želji. Ako vam je file veliki, isecite ga na dva dela, na svaki stavite od nadeva, komad kačkavalja i topljeni sir.

Uvijte u rolat i zabodite čačkalicama ili drvenim ražnjićima.

File pecite u rerni dok ne dobije zlatnu koricu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar