Postan boršč bez zaprške

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
03/04/2018
"Originalan boršč je izuzetno ukusan i bez začinjavanja, probajte i uverite se i sami "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano507
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očisti se povrće i iseče se na sitno, a svež kupus se iseče na trake. U šerpi se zagreva ulje i sipa se povrće, osim paradajza i belog luka, da se izdinsta na tri minuta.

Dodaje se narendan paradajz i čenovi belog luka, promeša se, sipa se vrela voda da prekrije sastojke i ostavlja se da se kuva 30 minuta. Dodaje se so, biber, origano i stavljaju se iskidane ružice brokolija da vru još 10 minuta.

Isključi se ringla, posipa se sitno isečenim peršunom i supa se servira vruća.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar