Punjene lignje iz rerne

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
04/04/2018
"Sočne punjene lignje - ko može da im odoli?"
Priprema20 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno30 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano206
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Za nadev:

U posudu stavljamo izmrvljen sir, sitan sir, kobasicu i surimi štapiće - prethodno sitno isečene. Dobro promešamo.

Beli luk očistimo i takođe sitno iseckamo, peršun takođe (što više belog luka, jelo će biti ukusnije). Stavljamo i maslac.

Ovako spremljenu smesu dobro promešamo i ostavljamo sa strane.

Očistimo lignje.

Lignje punimo smesom i poređamo ih u pleh.

Možete ih staviti u foliju tako da ostanu sočnije. Ja sam stavila deo u foliju, druge sam poređala u pleh. One koje sam stavila u foliju, odozgo sam stavila po malo maslaca.

Stavljamo u ugrejanu rernu na 200 stepeni oko 10-ak minuta. Ali ipak ih posmatrajte, mogu ranije biti gotove.

Objašnjenje: One koji su bile u foliji, su bile sočnije.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar