Bonapeti.rs»Recepti»Deserti»Lisnato testo»Kroasani»Domaći kroasani sa čokoladom

Domaći kroasani sa čokoladom

Domaći kroasani sa čokoladom
Fotografije: Yanitsa Georgieva Nikolova
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
35 min.
Ukupno
50 min.
Porcije
5
"Odličan predlog za doručak sa lisnatim testom - ne možete ga zaobići"

Potrebni sastojci

  • lisnato testo - 800 g
  • crna čokolada - 150 g
  • bela čokolada - 150 g
  • jaja - 1 komad
  • brašno - za razvijanje
* merne jedinice

Način pripreme

Krupno narendajte crnu i belu čokoladu. Na nabrašnjenoj površini razvijte testo u pravougaonik.

Isecite trouglove i u svaki trougao stavite malo od obe vrste čokolade. Napravite kroasane.

Pecite 20 minuta na 200 stepeni sa ventilatorom. Možete posipati preko rendanu čokoladu, dok su kroasani još topli, kako bi se otopila.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: