Krem supa od konzerviranog paradajza

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
299
21/04/2018
"Kada hoćete da se malo razmazite, a nemate pri ruci svež paradajz - probajte našu neverovatnu krem čorbu od konzerviranog paradajza "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano68
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Povrće sitno iseckajte, pa ga stavite da se prodinsta na dno šerpe, gde ćete kuvati čorbu. Prvo iseckajte luk, zatim šargarepu, papriku i beli luk. Dodajte alevu papriku i biber, so i vodu oko 3 l.

Onda stavite pirinač i kuvajte ga dok ne bude gotov. Sledi paradajz, koji dodajete zajedno sa origanom, grizom i peršunom - kuvajte još 10 minuta, pa isključite ringlu.

Na kraju dodajte pavlaku i sve ispasirajte. Ako mislite da treba još soli, dodajte. Poslužite sa sirom i dvopekom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar