Medena srca sa čokoladom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
24/04/2018
"Srce nam može biti medeno i sa čokoladom, ali kuca samo za vas "
Priprema25 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno40 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano255
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Jaja umutite sa šećerom, dodajte blago otopljeni med i ulje.

U sirće stavite sodu, a u brašno - prašak za pecivo.

Sve pomešajte, pa dodajte vanilin šećer.

Zamesite meko testo, pa ga razvijte u koru debljine 5 mm i isecite oblike po želji.

Stavite u pleh, obložen papirom za pečenje, i pecite u zagrejanoj rerni na 170 stepeni, 15 minuta.

Po želji, možete da ih zalepite međusobno sa slatkom ili otopljenom čokoladom i ukrasite.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar