Čorba od zečijih iznutrica

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
286
30/05/2018
"Stavite zeca u rernu, a od iznutrica napravite na brzinu jednu čorbicu da greje dušu "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano186
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zečije iznutrice stavite u 1.5 l vode da se kuvaju. Čim budu polugotove, izvadite i sitno iseckajte.

Vratite u šerpu sa bujonom i dodajte sitno iseckan luk, paškanat i šargarepu. Po želji, možete dodati ljutu papriku.

Dodajte zrna bibera i karanfilić. Ako ima potrebe, dodajte još malo vruće vode.

Ostavite da se krčka 15-20 minuta, dodajte so, a u poslednjih 10 minuta dodajte 1-2 šake pirinča.

Čorbu od zečijih iznutrica sklonite sa vatre i nakon toga dodajte zapršku, tako što ćete umutiti kiselo mleko sa jajetom i dodati.

Izvadite zrna karanfilića i biber. Posipajte preko sitno iseckanim peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar