Fotografije: Sia Ribagina
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
"Da vam kažemo iskreno, ako se brinete o svojoj figuri, uopšte nemojte gledati sledeći recept - on je za ljude koji vode da jedu slatko i sa zadovoljstvom, bez griže savesti"
peršun - 3 struka, svežbiber - 1 prstohvat, mlevenkačkavalj - 250 gpavlaka - 300 ml, tečnamaslinovo ulje - 20 mlso - prstohvatvegeta - 1 kašičicaorigano - 1 prstohvatbelo vino - 200 mlkrompir - 500 gpileći bataci - 4 komadabujon - 150 ml* merne jedinice
Način pripreme Očistite i isecite krompir .
Stavite ga u dubok pleh, dodajte batake , masllinovo ulje i začine .
Sipajte vino i bujon i pokrijte folijom.
Pecite u rerni na 180 stepeni 90 minuta, nakon toga skinite foliju i stavite tečnu pavlaku i rendani kačkavalj.
Pecite još 20 minuta i na kraju pospite peršunom.
Facebook
Omiljeno
Pinterest