Jedan od problema spremanja hrane od testa je što je sve savršeno dok ne dođe vreme za razvijanje i pečenje.
Dugo sam se borila sa testom i koliko god da volim proizvode od testa uvek sam se pitala: Da li će ovog puta uspeti?
Zapravo, kao i sve u životu, tajna je pred nama samo ukoliko uspemo da je vidimo, sve što je komplikovano ispada veoma prosto ako znamo način.
Tajna savršenog razvijanja i pečenja pogače, pogače sa sirom i generalno pripremanja svakog drugog testa za omiljeno jelo od testa, krije se u jednom običnom sastojku, a to je sirće.
Jedna, dve (zavisi od količine) supene kašike sirćeta, dodata u smesu za testo bi napravila čudo od vašeg testa.
Dodavajući sirće možete slobodno da razvijate testo kako poželite bez porblema, kao i da budete sigurni da neće popucati kada ga stavljate u rernu. Probajte ovaj savet kod razvijanja i pečenja.
Lično ja koristim jabukovo sirće, ali sam probala i sa vinskim i ponovo ima sjajan rezultat. Nadam se da sam pomogla da obradujete sebe i ljude oko vas ukusnim stvarima pripremljenim bez problema.
Komentari