Kuglof od mlevenog mesa sa bogatim nadevom

20/02/2017
Milica Djordjevicod Milica DjordjevicŠef kuhinje
"Uz ovakav kuglof sigurno nećete preterati sa slatkišima, samo sa pivom."
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 182
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom desmice13
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite luk sitno. Dodajte ga mlevenom mesu zajedno sa začinima po izboru. Umesite dobro. Uzmite kalup za kuglof i podmažite ga.

Stavite u njega polovinu mesa. Na meso stavite maslinke (otkoštene), tračice šargarepe, kolutove jaja i topljeni sir.

Prekrijte nadev preostalim mesom. Izravnajte dobro, premažite sa malo ulja i pecite na 200 stepeni oko 35 minuta.

Izvadite kuglof iz rerne i ostavite da se prohladi. Pažljivo ga prevrnite u pleh. Pospite narendanim kačkavaljem i vratite u rernu na nekoliko minuta.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija