Bonapeti.rs»Članci»Ishrana kod problema»Namirnice koje nas polako ubijaju, a mi ih i dalje jedemo!

Namirnice koje nas polako ubijaju, a mi ih i dalje jedemo!

Kristina ChernikovaKristina Chernikova
Glavni urednik
317825
10 od 10 Fotografije

10. Gazirani napici


Zaslađeni gazirani napici su opasni za zube, kosti, jetru, želudac, nervni sistem. Postoji još mnogo razloga zašto bi trebalo da sokove pravite kod kuće.

Danas je lakše nego ikada da probamo namirnice koje dosada nismo ni znali da postoje. U prodavnicama se mogu naći najrazličitije ukusne namrnice, koje mame svojim izgledom.

Na svakom uglu se mogu naći kiosci gde se mogu kupiti girosi, burgeri, pice, sendviči, krofne. I bez ikakve sumnje da je brza hrana i više nego udobna, jer je ukusna i ne traži nikakve napore sa naše strane.

Ali već nimalo nije tajna, da tzv. brza hrana ima i svoje tamne strane, jer vodi do gojaznosti, problema sa varenjem i drugih zdravstvenih problema.

U suštini veliki broj namirnica koji se može kupiti je štetan i polako ubija ljudski rod. Konzumiranje ovakvih namirnica se dovodi u vezu sa veliki brojem oboljenja, a neretko mogu dovesti i do prevremene smrti.

Zato je potrebno da budemo obavešteni koje su to namirnice i da ih izbegavamo, koliko god da smo navikli da se one stalno nalaze na našoj trpezi.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji