Nedelju dana ove dijete - sledeće 3 godine mršaviji

1 od 7 Fotografije

Dan 1


Doručak - šolja gorke kafe;

Ručak - 2 tvrdo skuvana jajeta;

Večera - parče mesa, salata sa limunom;

Jedinstven režim ishrane je na putu da sve predrasude o mršavljenju i jo-jo efektu zauvek promeni. Kod ove dijete takvo nešto ne postoji. Štaviše, efekat je sasvim suprotan - držanje ove dijete vam sigurno može garantovati da će se efekat dijete biti vidljiv i nepromenljiv sledeće tri godine.

Ova dijeta traje 7 dana, a može se ponavljati do 3 puta zaredom, tj. može trajati mesec dana. Sve zavisi od toga koliko kilograma želite da smršate.

Efekat je neverovatan - svakog dana se skida po 1 kilogram. Prve sedmice ćete smršati 7 kg, a druge - po 700 g dnevno, pa za mesec dana možete smršati 14 kg.

Odlično kod ove dijete je da ona garantuje postojan rezultat sledeće tri godine. Može se ponavljati jednom godišnje - samo preventivno. Tako ćete ostati zauvek mršavi.

Ovaj jedinstveni režim ishrane vam može garantovati da nećete ostati gladni. Ova dijeta nije teška i može se ponavljati koliko god puta želite. Ako mislite da nećete odmah moći da počnete ponovu dijetu od prvog dana, onda napravite pauzu od dan ili dva između dijeta. Ne zaboravite da pijete i velike količine vode, koje će pomoći telu da se oslobodi suvišnih materija. U galeriji iznad pogledajte kako izgleda ovaj režim ishrane po danima.

Pogledaj više

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji