Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da se hranimo tokom letnjih meseci?Kako da se hranimo tokom letnjih meseci?
18. sep.
Kakav treba da nam bude meni tokom letnjih meseci? Tokom letnje sezone ima dovoljno svežeg povrća i veliki izbor voća sa bogatim hemijskim sastavom....
Energetski šejk tokom dijeteEnergetski šejk tokom dijete
18. nov.
Namirnice se pomešaju i blenduju. Ovaj visokoenergetskii šejk se uzima u dve porcije do ručka. Zasitan, hranljiv, pogodan za zdrav doručak ili tokom dijete....
Paprike za punjenje tokom zimePaprike za punjenje tokom zime
19. sep.
Ovaj recept će vam dozvoliti da jedete paprike, i to kao sveže, čak i tokom zime. Stavite da provri voda u dubokoj šerpi. Stavite so da se istopi. Paprike se očiste od semenki tako što se izdube....
Kako se prave ukusne šnicleKako se prave ukusne šnicle
21. jul
Ukusne su i šnicle od pilećih ili ćurećih grudi. Šnicle se razlikuju ne samo po izgledu mesa koje se koristi, nego i po metodi pohovanja....
Kako treba da se hrani majka tokom dojenjaKako treba da se hrani majka tokom dojenja
07. jun
Praktični saveti za ishranu tokom dojenja - Redovni obroci i doručak su važni, majka mora da nađe vremena za sebe; - Različita hrana je ključna tačka, jer će buket mirisa i ukusa u majčinom mleku pomoći bebi da kasnije...
Savršen voćni sorbe za vrućinuSavršen voćni sorbe za vrućinu
30. okt.
Promešajte, prebacite u pogodnu posudu/kutiju i stavite sorbe u zamrzivač dok se ne zamrzne. Služite savršen voćni sorbe za vrućinu....
Ovako se prave ukusni kiseli krastavčićiOvako se prave ukusni kiseli krastavčići
26. dec.
Ukusni i hrskavi krastavčići za hladnu zimu!...
Kako da se hranimo zdravo i jeftino tokom letaKako da se hranimo zdravo i jeftino tokom leta
25. avgust
Tamo ćete otkriti nekoliko lukavih taktika kako da nabavite jeftinu i zdravu hranu tokom letnjih dana. page1....
Ukusno sočivoUkusno sočivo
19. dec.
Ukusno sočivo serviramo obavezno sa ljutom paprikom i iseckanim belim lukom sa malo soli, sirćeta i vode....
Kako se pravi ukusna torta od keksa?Kako se pravi ukusna torta od keksa?
01. okt.
Keks torta sa bananama Veoma ukusna torta! Kombinacija pavlake sa bananama čini da ova torta ima nežan ukus, a pravi se veoma brzo....
Ishrana tokom prehladeIshrana tokom prehlade
30. mart
Hrana je izuzetno važna za naš brži oporavak tokom prehlade....
Domaća smesa za prehlade i grip tokom hladnog vremenaDomaća smesa za prehlade i grip tokom hladnog vremena
25. nov.
Prosto i veoma ukusno sredstvo za prehlade i viruse! Ovo lekovito sredstvo će se svideti i deci i odraslima. Budite zdravi!...
Ukusno pile TabakaUkusno pile Tabaka
13. avgust
Prvo stavite unutrašnji deo pileta da se peče i nakon toga okrenite. Za Kemali sos isecite krupnije paradajz. Stavite ga da se kuva i napravite pire....
Ukusno babino sočivoUkusno babino sočivo
29. avgust
1
Kuvajte jelo, dok krompir ne omekša i sočivo se ne raskuva. Nakon toga dodajte paradajz pire i promešajte. Začinite solju, biberom, čubrom i dodajte na kraju beli luk isečen na krupno. Nek vam je ukusno!...
Ukusno tursko jeloUkusno tursko jelo
13. jul
Kada se malo proprži, dodajte iseckanu papriku, paradajz, biber i alevu papriku, iseckan peršun i majčinu dušicu. Posolite po želji. Na kraju dodajte maslinovo ulje. Sipajte vodu, da ogrezne....
Ukusno zapečeno jeloUkusno zapečeno jelo
16. jul
Ostavite da se malo ohladi i servirajte....
Ukusno lovačko jeloUkusno lovačko jelo
09. jul
Posolimo i ostavljamo da se krčka 60 minuta. Ide uz suvo crno vino i domaći hleb....
Ukusno arapsko predjeloUkusno arapsko predjelo
25. maj
Na kraju dodajte sok od limete i so po ukusu. Mešajte dok se smesa ne homogenizuje. Ohladite u frižideru i servirajte....
Ukusno grčko predjeloUkusno grčko predjelo
05. jun
Čim omekšaju sklonite sa vatre i ostavite da se ohlade. 3. U dubokoj posudi izgnječite patlidžan koji ste prethodno oljuštili. Dodajte paradajz, takođe oljušten i isečen na parčiće....
Ukusno domaće pileUkusno domaće pile
25. nov.
Pile se razdvoji na nekoliko velikih parčića, posoli se solju, biberom i alevom paprikom i stavlja se da se zaprži u tiganju na kratko sa svih strana. Crveni luk se oljušti i iseče na polumesece....
Kako treba da se brinemo o povrću i voću tokom jeseni?Kako treba da se brinemo o povrću i voću tokom jeseni?
10. dec.
Za razliku od letnjeg perioda kada se svi ljubitelji voćnjaka i povrtnjaka raduju dobijenoj letini, proleće i jesen je vreme kada voćnjaci i povrtnjaci traže najviše pažnje....
Palačinke koje se ne cepajuPalačinke koje se ne cepaju
27. april
Mleko se zagreva lagano. Jaja se umute. Skrob se pomeša sa šećerom i solju i rastvara se u jedan deo mleka. Dodaju se preostalo mleko i jaja. Treba da se dobije glatka smesa....
Konkilie testenina se belim sosomKonkilie testenina se belim sosom
22. okt.
Dodaju se makarone i grašak. Sipa se voda i mleko i dodaje se kockica bujona. Ostavljamo da provri, a nakon toga se smanjuje i ostavljamo samo da se krčka....
Uštipci koji se sami okrećuUštipci koji se sami okreću
13. mart
Masnoća u posudi za prženje treba da bude najmanje 2 prsta duboka i kada je tako, uštipci se sami okreću. Vatra treba da bude srednje jačine, da uštipci ne bi pregoreli i da ne ostanu sirovi iznutra....
Palačinke o kojima se pričaPalačinke o kojima se priča
27. dec.
Serviramo čokoladne palačinke o kojima se priča sa isečenim bademima....