Paprike za punjenje tokom zime

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70513
19/09/2017
"Najbolji način da sačuvate sveže paprike za zimu "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano27 576
  • Pregledi tokom meseca215
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • paprike - 100 g
  • voda
  • morska so - 3 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Ovaj recept će vam dozvoliti da jedete paprike, i to kao sveže, čak i tokom zime.

Stavite da provri voda u dubokoj šerpi. Stavite so da se istopi.

Paprike se očiste od semenki tako što se izdube.

Nakon toga se potapaju u vodu. Ona treba ponovo da provri. Neka tako vri 5 minuta.

Nakon toga se potapaju u hladnu vodu. Ostavljamo da se ocede.

Možemo da stavimo paprike u tegle gusto poređane jedna do druge, da prelijemo vodom i da ih prokuvamo, ili da se stave u kese po 10 komada i zamrznu u zamrzivaču.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar