Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da zamrznete leblebije?Kako da zamrznete leblebije?
25. avgust
1
Evo načina kako da zamrznete leblebiju i da je koristite odmah, kada vam se jedu ćuftice od leblebije, janija sa leblebijom ili neko drugo jelo....
Kako da napravimo domaću jufkuKako da napravimo domaću jufku
14. jul
Već znate kako da napravite domaću jufku. Prijatno!...
Kako da napravimo domaći kravlji sirKako da napravimo domaći kravlji sir
13. januar
Domaći sir od kravljeg mleka je toliko ukusan da ćete već želeti uvek sami da ga pravite. Za sir koristim domaće kravlje mleko....
Kako da jedemo ovsene pahuljice za doručak, ručak i večeruKako da jedemo ovsene pahuljice za doručak, ručak i večeru
18. nov.
U galeriji gore smo sakupili nekoliko ideja kako da jedemo ovsene pahuljice za doručak, ručak i večeru. page1. Ovsene pahuljice za doručak Dobar doručak nas priprema za dan....
Najbolje vrste doručka - gorivo za vaše teloNajbolje vrste doručka - gorivo za vaše telo
27. april
Treba da se sastoji od namirnica bogatih vitaminima i mineralima, koje će "napuniti" vaše telo "gorivom" za predstojeći dan....
Žele od malina za zimnicuŽele od malina za zimnicu
30. okt.
Slatko od malina kuvajte još 5 minuta, smanjujući vatru. Gotov žele od maline se sipa u prethodno pripremljene i potpuno suve tegle. Ova doza je dovoljna 4 tegle. Poklopci se stavljaju na tegle....
Sos od malina za mesoSos od malina za meso
12. mart
Dodajemo pire od malina, so i balzamovo sirće po ukusu. Kuvamo sos od malina za meso na umerenoj vatri dok se ne zgusne....
Kako da sprečite kvarenje vaše hraneKako da sprečite kvarenje vaše hrane
12. nov.
Kao rezultat visokog sadržaja soli i / ili šećera postoji tendencija da se sačuva hrana, zbog čega se so i šećer koriste prilikom pripremanja salamure i stvrdnjavanja mesa....
Srca od malina za Svetog ValentinaSrca od malina za Svetog Valentina
29. avgust
Ono što ostane od glazure pomeša se sa džemom od malina i maže se drugi deo. U sredinu omiljenog slepljenog kolača može da se stavi jedan oljušten badem ili da se pospe filetiranim bademima....
Doručak za zaljubljeneDoručak za zaljubljene
14. jul
1
Doručak za zaljubljene je gotov....
Palačinke za doručakPalačinke za doručak
08. okt.
Dodajemo prosejano brašno, prašak za pecivo i vanilu i dobro pomešamo. Cilj je da se donije malo tečnija smesa nego za bozu. Možda će biti potrebno da dodate ili još malo mleka ili još malo brašna....
Doručak za snaguDoručak za snagu
02. dec.
Doručak za snagu odozgo pospite oljuštenim i naseckanim šljivama, borovnicama i kokicama od spelte....
Galete za doručakGalete za doručak
14. januar
Pečemo u aparatu za galete, svaku pečemo između 3-5 minuta. Možemo ih servirati sa tečnom čokoladom, medom ili slatkom....
Doručak za šampioneDoručak za šampione
15. feb.
Kriške hleba se namažu maslacem. Na svaku krišku se stavljaju po dva koluta svinjskog rolata. Čeri paradajz se takođe iseče na šajbne i rasporedi se preko kriški. Posle se stavljaju kriške mekog sira kačota i narendan...
Smuti za doručakSmuti za doručak
10. jul
Oljuštite pomorandžu. Sve namirnice stavite u blender i izmiksujte ih dok ne dobijete homogenu masu. Sipajte u čaše i poslužite....
Kako izgleda zdrav doručak?Kako izgleda zdrav doručak?
07. mart
Verovatno ste čuli da doručak ili ručak treba da budu najstabilnija hrana za jelo tokom dana, jer kalorije koje unosimo kroz njih lako se mogu pretvoriti u energiju, koju ćemo moći da potrošimo kroz naše aktivnosti tokom...
Namirnice koje ne bi trebalo da jedete za doručakNamirnice koje ne bi trebalo da jedete za doručak
03. jul
Međutim, ako se zasitimo dobro za vreme doručka, imaćemo snage da se izborimo sa svim izazovima na radnom mestu i van njega. Zato prvi obrok treba da bude ukusan i koristan....
Kako da koristimo papir za pečenjeKako da koristimo papir za pečenje
31. maj
Mnogi pekari koriste i vole silikonske podloge za pečenje, ali pergament papiru se daje prednost....
Kako da napravimo krokan za tortuKako da napravimo krokan za tortu
19. maj
Krokan za tortu (grilijaž) predstavlja originalni, ukusni i lep posip za tortu, koji je čini pravim užitkom za oko. Savršen krokan za tortu se priprema sa orašastim plodovima. Tajna pripreme krokana je u ugrevanju šećera...
Kako da osušimo jabuke za zimu?Kako da osušimo jabuke za zimu?
23. april
Ne gule se, zato što će se pretvoriti u kašu tokom sušenja. Trula mesta se iseku. Rezančići od jabuke se raspoređuju na papir u ravnom sloju. Rerna se zagreje do dvesta stepeni....
Kako da utolimo glad za slatkišimaKako da utolimo glad za slatkišima
17. april
Za doručak ili za ručak možete da izaberete jaje ili sir; možete da insistirate i na biljnim proteinima, kao što su na primer pasulj, brokoli ili leblebije....
Kako da pripremite trpezu za imendanKako da pripremite trpezu za imendan
29. januar
Pribor za desert, koji se poslednji koristi, stavlja se iznad tanjira....
Kako da osušimo papriku za zimuKako da osušimo papriku za zimu
25. januar
Tokom zime, suve paprike su omiljeno jelo malih i velikih, a za Badnje veče, trpeza je nezamisliva bez tradicionalnih sušenih paprika, punjenih pasuljem. Nanizane suve paprike mogu da služe kao ukras u kuhinji. Da...
Kako da sačuvamo grašak za zimuKako da sačuvamo grašak za zimu
21. sep.
Grašak je veoma koristan izvor proteina, gvožđa i nerastvorljivih vlakana....
Kako da sačuvamo tikvice za zimuKako da sačuvamo tikvice za zimu
17. jul
Delikatnog ukusa, lagane, osvežavajuće, zasićujuće tikvice mogu biti sjajna hrana tokom prolećnih i letnjih dana. Čuvanje im je slično kao kod krastavaca i dobro je da stoje u frižideru dok ne budu pripremljene. Čuvanje...