Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da začinite šnicleŠnicle treba obavezno začiniti pa je zato potrebno da naučimo koji začini idu uz šnicle i kako im možemo pridodati bolju aromu.
1....
28. sep.
Kako da zamrznete leblebije?Evo načina kako da zamrznete leblebiju i da je koristite odmah, kada vam se jedu ćuftice od leblebije, janija sa leblebijom ili neko drugo jelo....
25. avgust
1
Kako da napravimo domaći kravlji sirCediljka sa domaćim sirom se pristiska nečim teškim, u nagnutoj tepsiji, podignuta nečim u jednom kraju kako bi se oblikovao kotur sira i da se dobro iscedi, tako stoji otprilike 12 sati....
13. januar
Kako da začinimo svinjske šnicle?Da biste dobro začinili svinjske šnicle, treba da pomešate začine po vašem izboru u tanjiru, a zatim da u njih potopite šnicle....
18. mart
Svinjske šnicle u saftuSvinjske šnicle u saftu skloniti sa vatre i poslužiti vruće uz prilog po želji....
05. feb.
Svinjske šnicle u tiganjuMeso izlupajte, da bude meko. Beli luk isitnite pomoću prese.
Sokom od belog luka premažite svaku šniclu, a zatim sa obe strane posipajte so i biber.
Neka tako odstoje na sobnoj temperaturi oko 20 minuta....
02. jul
Svinjske šnicle u đuvečariIsecite but na krmenadle debljine oko 1 cm i sasvim ih lako istucajte. Za ukus dodajte so i crni biber i ostavite oko 30 minuta na hladnom mestu.
Uvaljajte krmenadle u brašno i propržite na kratko u vrelom ulju. Izvadite...
27. feb.
Svinjske šnicle u medenoj marinadiSvinjsko meso se iseče na šnicle.
Posipa se sokju i biberom i maže se prethodno napravljenom marinadom od soja sosa i istopljenog meda.
Peče se na roštilju dok ne bude gotovo. Za garnirung se isprži krompir....
31. okt.
Marinirane svinjske šnicle u rerniMarinirane svinjske šnicle u rerni serviramo sa salatom od paradajza i krastavaca....
20. okt.
Svinjske šnicle u belom sosuSvinjski file iseći na šnicle. Istući ih čekićem za meso i posoliti.
Na tiganju sa malo ulja propržite sa obe strane šnicle 5 min okvirno....
04. feb.
2
Špikovane svinjske šnicle u rerniSos se kuva 10 minuta, nakon čega se zalivaju šnicle.
Peče se 30 minuta na 180 stepeni.
Špikovane svinjske šnicle u rerni su gotove....
28. jul
Jednostavne svinjske šnicle u rerniPo želji, kada bude gotovo, možemo preko šnicli narendati razne vrste sira ili kačkavalja i još malo zapeći pre služenja....
06. feb.
Svinjske šnicle u listu kupusaStavite šnicle u tu smesu, promešajte i stavite činiju u frižider na 30 minuta.
Pečurke i šargarepe se iseku na krupno.
Uzmite jedan list kupusa, na njega stavite jednu šniclu....
21. feb.
Svinjske šnicle sa lukomZačinite svinjske šnicle solju i biberom. Zagrejte maslinovo ulje u tiganju i zapržite dobro meso sa obe strane nekoliko minuta, nakon toga smanjite temperaturu i ostavite da se dinsta dok ne bude gotovo....
07. nov.
Svinjske šnicle od butaIspečene svinjske šnicle od buta po želji prelivamo sa još soja sosa....
30. maj
Svinjske šnicle sa vinomNa šnicle sipajte biber i beli biber, obavezno u zrnu.
Luk oljuštite i isecite na velike polumesece. Dodajte u šnicle.
Na kraju sipajte i vino, ali nemojte prelivati šnicle, inače pocrne....
19. sep.
Svinjske šnicle sa medomDobro utrljajte šnicle biberom, solju i majčinom dušicom.
Pomoću četkice dobro premažite šnicle sa sosom od meda i stavite ih u posudu, poklopite, pa zatim ih stavite u frižider da odstoje sat vremena....
15. januar
Svinjske šnicle iz rerneNatrljajte šnicle belim lukom, posolite i pobiberite. Ostavite u marinadi 2 sata u pokrivenom sudu u frižideru....
20. feb.
Kako da začinite svinjska rebra? Upravo ovakoMarinada za svinjska rebarca na roštilju se može napraviti od meda i soja sosa. Začini neka budu po vašem izboru i ukusu. Rebra budu veoma ukusna, sa hrskavom koricom....
22. mart
Krhke svinjske šnicle u vinskom sosuOperite svinjske šnicle i pospite ih biberom i solju, nakon toga ih ostavite da odstoje tako tridesetak minuta.
U tiganju istopite maslac i zapecite začinjene šnicle sa obe strane. Izvadite ih....
31. jul
Svinjske šnicle i rebra u đuvečariŠnicle i rebra se poređaju u glinenu đuvečaru, a između njih se stavlja istucani beli luk i isečeni luk.
Đuvečara se poklapa i ostavlja se na hladnom nekoliko sati, da se začini meso....
14. maj