Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Lenja Penjurlija

Lenja Penjurlija

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Lenja Penjurlija
Penjurlija sa kiselim mlekomPenjurlija sa kiselim mlekomUmute se tri jaja i dodaje im se mleko u kome je rastvorena soda, masnoća, sir i brašno. Dobijeno srednje tvrdo testo se rasporedi u posudu za...
Pastirska penjurlija sa prazilukomPastirska penjurlija sa prazilukom
Umutite žumance sa nekoliko kapljica ulja i preko premažite penjurliju....
Penjurlija sa finim koramaPenjurlija sa finim korama
Penjurlija se peče na 180 stepeni 25-30 minuta....
Penjurlija iz mini pekarePenjurlija iz mini pekare
Kada penjurlija nadođe, premazuje se umućenim žumancem i stavlja se da se peče u prethodno zagrejanoj rerni na 190 °C otprilike 40 minuta....
Penjurlija sa svežim mlekomPenjurlija sa svežim mlekom
Penjurlija se peče u zagrejanoj jakoj rerni dok ne porumeni. Penjurlija sa svežim mlekom je gotova....
Brza penjurlija sa semenkamaBrza penjurlija sa semenkama
Dok je još vruća, penjurlija sa semenkama se maže grudvom maslace za aromu i sjaj....
Mešana penjurlija sa kvascemMešana penjurlija sa kvascem
Kad penjurlija sa kvascem nadođe, namažemo žumancem, umućenim sa svežim mlekom i posipamo susamom....
Najukusnija penjurlija sa siromNajukusnija penjurlija sa sirom
Stavite sva tri roplata u nju i oblikujte penjurliju....
Jednostavna penjurlija sa siromJednostavna penjurlija sa sirom
Pečemo u zagrejanoj rerni 25 minuta na 180 stepeni jednostavnu penjurliju sa sirom. Dobija se aromatična i veoma ukusna penjurlija sa sirom....
Usukana penjurlija za BožićUsukana penjurlija za Božić
Međutim, ako to uradite sa domaće spremljenim maslacem, mlekom, sirom i kačkavaljem, to će biti najdivnija, ukusna i aromatična penjurlija koju ste...
Mešana penjurlija sa jajimaMešana penjurlija sa jajima
Klasična penjurlija sa sirom za doručak, ručak ili na pikniku....
Penjurlija sa speltinim brašnomPenjurlija sa speltinim brašnom
Penjurlija sa speltinim brašnom je gotova....

Rejting

4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: