Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Pita Penjurlija

Pita Penjurlija

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Pita Penjurlija
Penjurlija u ružamaPenjurlija u ružamaJedite ukusnu penjurliju u ružama i bez žaljenja :)...
Penjurlija sa siromPenjurlija sa sirom
Prosejemo brašno u koje dodajemo so. Kvasac rastvaramo u hladnom svežem mleku, šećeru i dve kašike brašna. Pravimo udubljenje u koje sipamo nakisli...
Penjurlija sa mesomPenjurlija sa mesom
Pripremamo nadev, tako što u vrelom ulju ispržimo luk iseckan na sitno. Dodamo mu mleveno meso, a posle biber, brašno i ako je neophodno so po ukusu...
Penjurlija za početnikePenjurlija za početnike
Stavljamo na celu penjurliju parčiće maslaca (100-125 g)....
Penjurlija sa prazilukomPenjurlija sa prazilukom
Nakon što penjurlija sa prazilukom bude gotova, posipamo sa malo vode i pokrivamo novinama i krpom 5 minuta. Penjurliju serviramo toplu....
Penjurlija sa kiselim mlekomPenjurlija sa kiselim mlekom
Umute se tri jaja i dodaje im se mleko u kome je rastvorena soda, masnoća, sir i brašno. Dobijeno srednje tvrdo testo se rasporedi u posudu za...
Lenja penjurlija sa siromLenja penjurlija sa sirom
U veliku posudu sipajte blago zagrejano mleko i rastvorite kvasac u njemu. Dodajte umućena jaja, so i promešajte, dodajte deo po deo prosejanog...
Pastirska penjurlija sa prazilukomPastirska penjurlija sa prazilukom
Umutite žumance sa nekoliko kapljica ulja i preko premažite penjurliju....
Slojevita penjurlija sa siromSlojevita penjurlija sa sirom
Peći penjurliju na 170 stepeni na umerenoj temperaturi, dok gibanica ne porumeni....
Slojevita penjurlija sa nadevomSlojevita penjurlija sa nadevom
Zamesimo testo od nadevenih sastojaka. Podelimo testo na tri jednaka dela. Svaki deo razvučemo na tanku koru i premažemo rastopljenim maslacem....
Persijska penjurlija sa semenkamaPersijska penjurlija sa semenkama
Proveravamo čačkalicom da li je persijska penjurlija gotova....
Mekana penjurlija sa siromMekana penjurlija sa sirom
Zamesite meko testo od namirnica bez sira i masnoće. Podelite ga na 9 loptica i ostavite da odmori 15 minuta. Ugrejte ulje, ali da ne bude vruće...

Rejting

3
Ukupno glasalo: 2
50
40
32
20
10
Oceni: