Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Šta da Napravimo od Cvekle

Šta da Napravimo od Cvekle

Otkrij 99 recepata iz naših kolekcija za: Šta da Napravimo od Cvekle
Topla salata od kuvane cvekle i boranijeTopla salata od kuvane cvekle i boranijePospite mladim lukom i poslužite toplu salatu od kuvane cvekle i boranije....
Raskošna pašteta od pečene cvekle i jajetaRaskošna pašteta od pečene cvekle i jajeta
Prosto raskošna pašteta od pečene cvekle i jajeta....
Domaći humus od crvene cvekle i ruzmarinaDomaći humus od crvene cvekle i ruzmarina
Dolivamo pola šolje vode i pasiramo domaći humus od crvene cvekle i ruzmarina....
Zdrav čips od cvekle u air fryer-uZdrav čips od cvekle u air fryer-u
Na svakih pet minuta se meša, kako bi se komadići zdravog čipsa od cvekle u air fryer-u ravnomerno ispekli....
Sarme sa listom od cvekle i mlečnim sosomSarme sa listom od cvekle i mlečnim sosom
Servirajte sarmice sa listovima cvekle sa kiselim mlekom sa belim lukom....
Pire od cvekle sa krompirom i šargarepomPire od cvekle sa krompirom i šargarepom
Pire od cvekle je gotovo. Pire od cvekle sa krompirom i šargarepom je potpuni dodatak zdravoj porciji za večeru ili ručak....
Krem supa od cvekle sa miksom povrćaKrem supa od cvekle sa miksom povrća
Dodajte cveklu, oljuštenu i isckanu. Kuvajte dok povrće ne omekša. U kuvano povrće stavite maslac i so po ukusu....
Čips od cvekleČips od cvekle
Svaki isečeni komad cvekle natapamo u aromatičnu smesu od lekovitog bilja i maslinovog ulja....
Pašteta od cveklePašteta od cvekle
Serviramo paštetu od cvekle posutu peršunom. Odlična pašteta, namazana preko parčeta hleba od spelte....
Pesto od cveklePesto od cvekle
Nakon što se ohladi otvara se folija i cvekla se ljušti....
Karpaćo od cvekleKarpaćo od cvekle
Promešajte senf, med, maslinovo ulje, so, pola soka od limuna i prelijte cveklu poređanu u tanjire....
Čorba od cvekleČorba od cvekle
Čorbu od cvekle začiniti začinima po ukusu i izmiksati štapnim mikserom. Dodati na samom kraju pešun i mirođiju....

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: