Sočna Pita od Griza

Otkrij 12 recepata iz naših kolekcija za: Sočna Pita od Griza
Bugaca - grčka pita sa kremom od grizaBugaca - grčka pita sa kremom od grizaU međuvremenu, promešajte griz i drugu polovinu šećera - to će vam pomoći da se ne stvore grudve tokom kuvanja....
Veoma sočne kuglice od grizaVeoma sočne kuglice od grizaMleko stavite da proključa i dodajte griz. Kuvajte, sve dok ne počne da se odvaja od posude....
Sočna i mekana pitaSočna i mekana pitaZa ovu pravu mekanu i sočnu pitu je veoma važno kakvo kiselo mleko ćete koristiti....
Sočna pita sa breskvamaSočna pita sa breskvamaAko vam je ostalo viška testa, napravite jednu traku sa kojom možete završiti oblikovanje pite, stavite je po periferiji pleha....
Kavijar od grizaKavijar od grizaKad provri odmah skinite i postepeno dodajte griz. Vratite ponovo na vatru i kuvajte dok se ne zgusne....
Alva od grizaAlva od grizaPažljivo preliti urpženim grizom. Ostaviti sa strane, da griz upije sirup....
Voćna pita sa trešnjama i grizomVoćna pita sa trešnjama i grizomPitu pecite dok ne dobije zlatnu boju, ili proverite čačkalicom za zube, kad se potpuno ohladi, pospite šećerom u prahu....
Brza pita s tikvicama, sirom i grizomBrza pita s tikvicama, sirom i grizomU posudu stavite jaja i ulje, promešajte, dodajte namrvljeni sir, oceđene tikvice, kiselo mleko, isečen luk i mirođiju, griz i prethodno promešano...
Pita od jabuka sa grizom i kokosomPita od jabuka sa grizom i kokosomZagrejati rernu na 200°C i peći pitu od jabuka 30 minuta....
Kačamak od kukuruznog grizaKačamak od kukuruznog grizaSipajte vodu u šerpu, ostavite da provri, sipajte kukuruzni griz, mešajte neprestano dok se ne zgusne....
Vegetarijanski kavijar od grizaVegetarijanski kavijar od grizaKada voda proključa, dodajte pšenični griz i neprestano mešajte, da se ne stvore grudvice. Posolite....
Kolačići od pšeničnog grizaKolačići od pšeničnog griza
Rastopiti prašak za pecivo u malo mlake vode, te ga sipati u griz. Dodati maslinovo ulje i umućena jaja....

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: