Francuski recepti sa vinom

Francuski recepti sa vinom

Pogledaj ovu kolekciju recepata iz kategorije francuski recepti sa vinom. U kulinarskoj mreži Bonapeti otkrićeš 164 recepta iz Francuske kuhinje sa vinom, koje su naši kulinari već priremili i dodali na sajtu.
  • najnoviji
  • najpopularniji
  • najčešće komentarisani
  • najviše snimani
  • najčešće ocenjivani
Kraljevska riblja čorba2Kraljevska riblja čorba
IvelinaIvelina584105253
Jarebice sa pečurkamaJarebice sa pečurkama
Rosi TrifonovaRosi Trifonova552154240
Testo za slani tartTesto za slani tart
IvelinaIvelina584105253
Sos od pavlake s pečurkamaSos od pavlake s pečurkama
Elena TodorovaElena Todorova29669112
Praznična pačetina magre sa pomorandžomPraznična pačetina magre sa pomorandžom
Veselina KonstantinovaVeselina Konstantinova2k522465
Pačje grudi sa sosom od narandže3Pačje grudi sa sosom od narandže
Nina Ivanova IvanovaNina Ivanova Ivanova514121150
Domaći bole od jabukeDomaći bole od jabuke
Sevda AndreevaSevda Andreeva451133151
Marinada za svinjske šnicleMarinada za svinjske šnicle
Rosi TrifonovaRosi Trifonova552154240
Francuska marmelada od lukaFrancuska marmelada od luka
Marina NordMarina Nord465115151
Jastog u rerni (Najbrži i ukusan)10Jastog u rerni (Najbrži i ukusan)
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k8041k
Sotirane pečurke2Sotirane pečurke
Fat BertaFat Berta637155290
Šnicle sa medom i senfomŠnicle sa medom i senfom
Rosi TrifonovaRosi Trifonova552154240
Lionski sos5Lionski sos
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k8041k
Orada sa sosomOrada sa sosom
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova494138184
Volovani sa piletinom2Volovani sa piletinom
Hristinka KolevaHristinka Koleva2674252
Fondu na pariski načinFondu na pariski način
Marina NordMarina Nord465115151
Klasična supa od lukaKlasična supa od luka
Elena TodorovaElena Todorova29669112
Barbun na provansalski načinBarbun na provansalski način
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova494138184
Naj-naj piletina4Naj-naj piletina
Sia RibaginaSia Ribagina582137139
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
Ukupno glasalo: 1
51
40
30
20
10
Oceni: