Hladne supe

Hladne supe

Tražiš recepte iz kategorije Hladne supe? Na Bonapeti ćeš naći 134 recepta za hladne supe, koji su već dodati i isprobani od dokazanih kulinara.
Hladna paradajz čorba sa tunjevinomHladna paradajz čorba sa tunjevinom1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k918822
Raskošni Gaspačo sa kajsijamaRaskošni Gaspačo sa kajsijama1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k918822
Desertna supa sa trešnjama i čokoladomDesertna supa sa trešnjama i čokoladom1
Sevdalina IrikovaSevdalina Irikova545160104
Pasirani tarator sa kokosovim mlekomPasirani tarator sa kokosovim mlekom1
Kulinarna mrejaKulinarna mreja64393125
Gaspaćo od breskviGaspaćo od breskvi1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k918822
Pasirani tarator sa kapromPasirani tarator sa kaprom1
Kulinarna mrejaKulinarna mreja64393125
Hladna vegan čorba sa zeljem i cveklomHladna vegan čorba sa zeljem i cveklom1
Iliana ParvanovaIliana Parvanova491153139
Moj zeleni gaspaćoMoj zeleni gaspaćo1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k918822
Hladni gaspačoHladni gaspačo1
NikiNiki56894150
Hladna krem čorba od krastavacaHladna krem čorba od krastavaca1
Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova1k261342
Gaspačo od belih špargliGaspačo od belih špargli1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k918822
Gaspačo od šargarepeGaspačo od šargarepe1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k918822
Supa od belog luka za jak imunitetSupa od belog luka za jak imunitet1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k918822
Žetelački taratorŽetelački tarator1
Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni587204120
Želirani taratorŽelirani tarator1
Kulinarna mrejaKulinarna mreja64393125
Beli gaspačoBeli gaspačo1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k918822
Klasični zeleni gaspačoKlasični zeleni gaspačo1
Hrana za DushataHrana za Dushata3675367
Tartor od korenastog povrćaTartor od korenastog povrća1
Iliana ParvanovaIliana Parvanova491153139
Ukusna čorba po grčkom receptuUkusna čorba po grčkom receptu1
Mariana Petrova IvanovaMariana Petrova Ivanova1k357372

Rejting

4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: