Bonapeti.rs»Recepti»Posna jela»Posna jela sa bosiljkom
Posna jela sa bosiljkom

Posna jela sa bosiljkom

Pogledaj ovu kolekciju recepata iz kategorije posna jela sa bosiljkom. U kulinarskoj mreži Bonapeti otkrićeš 67 recepata za posna jela sa bosiljkom, koje su naši kulinari već priremili i dodali na sajtu.
Klasični posni brusketiKlasični posni brusketi1
Iliana ParvanovaIliana Parvanova492153139
Posna pica od karfiolaPosna pica od karfiola11
Monika IvanovaMonika Ivanova431322
Hladna čorba od sočivaHladna čorba od sočiva1
Yanka GoranovaYanka Goranova2683
Savršeni mladi krompir u rerniSavršeni mladi krompir u rerni1
Teodora MeshterovaTeodora Meshterova1986754
Posni punjeni patlidžanPosni punjeni patlidžan1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k919827
Posni grašak sa sojinim zalogajimaPosni grašak sa sojinim zalogajima1
Kristina ChernikovaKristina Chernikova531810
Toskanska paradajz čorbaToskanska paradajz čorba1
Raya AndonovaRaya Andonova513195175
Posno crveno sočivo BolonjezePosno crveno sočivo Bolonjeze1
Nina Ivanova IvanovaNina Ivanova Ivanova52314098
Posne sarme sa povrćemPosne sarme sa povrćem1
Iliana ParvanovaIliana Parvanova492153139
Pica sa patlidžanom, lukom i paradajzomPica sa patlidžanom, lukom i paradajzom1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k919827
Posne špagete sa paradajz sosomPosne špagete sa paradajz sosom1
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova503155147
Patlidžan punjen leblebijamaPatlidžan punjen leblebijama1
Raya AndonovaRaya Andonova513195175
Posne punjene paprike sa šargarepomPosne punjene paprike sa šargarepom1
Borislava DimitrovaBorislava Dimitrova692818
Posna janija od pečurakaPosna janija od pečuraka1
Potrebitel#183012Potrebitel#183012172
Aromatični kus-kus sa tikvicama i maslinamaAromatični kus-kus sa tikvicama i maslinama1
Veselina KonstantinovaVeselina Konstantinova2k564323
Rižoto u multicooker-uRižoto u multicooker-u1
Plamena Ivanova EkimovaPlamena Ivanova Ekimova451914
Italijanski buritoItalijanski burito1
Jordanka KaradjovaJordanka Karadjova1522

Rejting

3.5
Ukupno glasalo: 2
51
40
30
21
10
Oceni: