Čorba od jagnjećeg mesa

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
16/07/2018
"Ima čorbi, koje zasite, a ima i onih koje ti odmah dušu zagreju, a ova spada u te "
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano159
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • jagnjeće meso - 250 g
  • šargarepa - 2 komada
  • mladi luk - 1 veza
  • krompir - 2 komada
  • fida - 50 g
  • biber - nekoliko zrna
  • lovorov list - 2 lista
  • so - po želji
  • nana - nekoliko listova
* merne jedinice

Način pripreme

Meso isecite na komadiće. Da biste dobili ukusnu čorbu, koristite prošarano meso, koje se kuva dok ne omekša.

Bujon procedite, meso vratite i dodjate iseckanu šargarepu, luk, krompir i lovorov list. Na kraju dodajte fidu.

Skuvanu čorbu posolite, dodajte biber i iseckane listiće nane.

Poslužite je toplu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar