Domaća trahana

Domaća trahana
Fotografije: Djemile Cheshlieva
08/08/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije2
"Ponovo otkrijte trahanu sa ovim predivnim receptom"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Trahanu stavite u odgovarajuću posudu, dodajte vodu i ostavite da nabubri.

U šerpu stavite maslinovo ulje i maslac da se rastope. Dodajte paradajz pire i izrendani paradajz, propržite ih.

Sipajte tri šolje tople vode i ostavite da provri. Onda dodajte i trahanu, mešajte neprestano.

Začinite solju i alevom paprikom, izrendajte beli luk i dodajte listiće mente. Nakon što vri još malo, skinite je sa vatre.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: