Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Piletina»Prženi pirinač»Pile sa pirinčem na kineski način

Pile sa pirinčem na kineski način

Tanya LevenovaTanya Levenova
Kuvar
16642679
Pile sa pirinčem na kineski način
Fotografije: Tanya Levenova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
60 min.
Porcije
5
"Ukusnije nego iz kineskog restorana - pogledajte kako da očarate goste"

Potrebni sastojci

  • jaja - 4 komada
  • pirinač - 200 g
  • pileće grudi - 220 g
  • zamrznuto povrće - 200 g, miks
  • soja sos - 50 ml
* merne jedinice

Način pripreme

/undefined Prvo skuvajte pirinač u 2 šolje vode.

Jaja ispržite u tiganju sa uljem, pre toga promešajte viljuškom.

Nakon toga, u drugom tiganju sa uljem ispržite pileće grudi, isečene na tračice.

Dodajte kuvan i oceđen pirinač.

Dodajte zamrznuto povrće, soja sos i na kraju pržena jaja.

Jelo lepo promešajte i servirajte posuto peršunom ili sitno iseckanim mladim lukom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: