Prolećna fritata od povrća

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67503
22/09/2018
"Lagano za pripremu, ukusno i toliko šareno, da nema šanse da vam se ne svidi "
Priprema10 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno70 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano274
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • tikvica - 1 komad, isečena na sitno
  • grašak - 130 g
  • čeri paradajz - 300 g, isečen na polovine
  • brokoli - 1 glavica, iskidana na ružice
  • šargarepa - 1 komad, isečena na tanke šajbne
  • mladi luk - isečen na sitno
  • sveže mleko - 500 ml
  • jaja - 8 komada
  • so - 2 kašičice
  • biber - 1 kašičica
* merne jedinice

Način pripreme

Zagrejte rernu. Podmažite posudu za pečenje i u nju stavite svo isečeno povrće.

Odvojeno umutite jaja, mleko, so i biber i prelijte ovom smesom povrće.

Ostavite jelo da se peče oko sat. Veoma je lako, a tako je hranljivo.

Sjajno se kombinuje sa mlečnim sosom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar