Punjeni paradajz

23/11/2018
"Baš tako da vam se otvori apetit i da popijete apetiriv sa zadovoljstvom - punjeni paradajz "
Priprema25 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno75 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano206
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo luk, dimljeno meso i pečurke veoma sitno. Stavljamo ih lepo da se prže. Pradajz isečemo tako da odozgo ostane poklpac i izvadimo unutrašnjost. Malo posolimo i okrećemo napako da izađe voda.

Svaki paradajz punimo nadeom do pola ili malo više, ali ne do vrha da bi bilo mesta za jaje.

Stavljamo ih da se pelu u prethodno ugrejanoj rerni na 180 stepeni 30 minuta.

Izvadimo, posipamo peršunom i možemo da serviramo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar