Punjeni paradajz u rerni

23/09/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4299
"Ako bi trebalo da dodelimo nagradu za najukusnije vegetarijansko predjelo, ovo bi sigurno bio naš favorit "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano39
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Odsecite po jedan poklopac svakom paradajzu sa glatke strane. Izdubite unutrapšnjost paradajza kroz nastali otvor pomoću kašike.

Umutite jaja viljuškom i namrvite u njih sir. U smesu dodajte crvenu papriku, iseckanu na kocke. Pospite biberom i sa malo peršuna i promešajte.

Stavite u svaki paradajz po jednu kašičicu maslaca i napunite smesom sa jajima. U odgovarajuću posudu sipajte iseckan, idzubljen deo paradajza.

Iznječite čen belog luka i posolite s malo soli. Poređajte paradajz u posudu za pečenje.

Stavite u zagrejanu rernu na 200 stepeni i pecite dok se nadev ne zapeče i dok paradajz ne omekša na dodir.

Pred kraj stavite na svaki paradajz po krišku mocarele i zapecite još malo. Garinirajte maslinama.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar