Pileća čorba sa belim vinom

02/01/2019
"Evo ga i naš top recept za pileću čorbu. Probajte i podelite sa prijateljima!"
Priprema25 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno85 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano355
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Batake skuvamo i odvojimo od kostiju. Propžimo praziluk u maslacu dok ne omekša.

Dodajemo bujon i vino, poklopimo i ostavljamo 15 minuta. Dodajemo isečene pečurke i krompir.

Stavljamo začine i ivice mesa, kuvamo dok ne bude gotovo. Na kraju dodajemo pavlaku, mešamo neprestano 3-4 minuta i skidamo sa vatre.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar