Pileća supa sa želucima i povrćem

30/01/2019
"Nikad više nemojte izbegavati želuce u supermarketu, zato što ćemo vam mi pokazati kako da napravite najukusniju supu sa njima"
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano271
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte želuce tako što u so dodate malo soli i bibera. U šerpi dinstajte luk i šargarepu, isečenu na kockice. Dodajte krompir i pržite malo.

Prelijte proceđenim bujonom iz želudaca. Isecite sitno želuce i sipajte u supu.

Kad krompir omekša sipajte fidu i kuvajte još 5 minuta, skinite sa vatre. Dodajte unutra jaje pomešano sa kiseim mlekom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar